Muka jadi naik jerawat dan jadi gelap lepas pakai skincare ni

Isnin, Julai 24, 2017



Al kisahnya biasalah masa mengandung Ummu tak pakai apa-apa skincare takut effect kat baby kan, dalam gambar tu patient Ummu, jadi Ummu tutup lah k, nak jaga privasi dia hehe. So masa ngandung sembilan bulan tu kulit jadi kusam ler sebab tak apply apa-apa pon kat muka.


Lepas bersalin apa tunggu lagi, cari terus skincare-skincare yang duk ada, yang tengah pemes. So terpengaruh punya pasal tengok orang pakai elok je kan. Ummu pon beli lah skincare yang tersangat pemes tu.

Ummu pakai sebulan skincare tu, lepas sebulan tu Ya allah, muka Ummu banyak naik jerawat, yang kusam tadi jadi makin kusam, Mak Ummu tegur ' awat muka hang ni? makin gelap macam terbakar, jerawat banyak? "

Ummu berdegil tetap juga apply lagi mane la tau awan mendung bertukar cerah kan, sebulan lebih macam tu tekaan Ummu meleset, muka Ummu makin teruk, naik jerawat besar-besar, tengok la kt gambar atas hidung Ummu tu, sakit sangat naik jerawat besar-besar macam tu.

Bila dah rasa makin teruk sebulan lebih macam tu Ummu stop pakai skincare tu, membawalah Ummu muka berjerawat hari-hari pi keja balik keja, nak keluar pi mana-mana pon tak de mood.

Pada suatu hari maybe tuhan nak tolong Ummu kot, terlintas kat wall fb Ummu, rakan sekerja nama Nieta duk promote Greentea Mint Face Scrub yang boleh merawat muka breakout akibat skincare.

Ummu tak pikir panjang dah, nak baiki balik muka breakout Ummu ni, Ummu oder satu bekas, Ummu konsisten dengan scrub tu selama dua bulan tak pakai benda lain pon. Cun-cun dua bulan pakai habis. Oder terus bekas lain, nak tau nape Ummu oder terus bila habis??
Tadaaaaaaaa!!!

Alhamdulillah tuhan pulihkan muka breakout Ummu dengan scrub tu, Ummu tak percaya dah mana-mana skincare ni, serikkkk yang amat. Ummu tau ramai yang senasib dengan Ummu kan?? 

Nak rosak sekejap je kan? Tepek skincare sebulan rosak terus, nak pulihkan balik ambik masa dua bulan, alang-alang dah okey, Ummu konsisten je lah dgn scrub sejuk ni. Kalau korang nak pegi lah oder kat page CANTIK VIRAL, Ummu tau ramai yang mengalami nasib yang sama kan?? Baik ngaku cepat.. tu kt bawah gambar scrub tu, gambar skincare yang Ummu pakai tu pon nak tengok tak?? Tak payah la kot noh, tak tunjuk pon dah tau kot :P 

Kongsi la kat member hampa yang senasib dengan diri ceq ni. 

Kat bawah ni la yang bantu Ummu pulihkan muka dari breakout nama dia Greentea Mint Face Scrub pi oder kat page dia Cantik Viral..


You Might Also Like

0 ulasan