TIPS KECANTIKAN - 5 KELEBIHAN TEH HIJAU UNTUK KULIT ANDA

Isnin, Ogos 29, 2016teh hijau untuk cantik
ramai gadis dan wanita dengan gaya hidup moden masa kini memilih untuk mengamalkan minum teh hijau di dalam diet harian sebagai satu pelaburan yang murah untuk cantik. pengambilan teh hijau yang konsisten membantu kita memperoleh kulit yang lebih bersih dan sihat. ini kerana, teh hijau juga bertindak sebagai detox. sebagaimana kita tahu, detox akan mengeluarkan toksin-toksin dari badan, dah selepas itu kulit kita akan tampil lebih sihat dan cantik.walah!

teh hijau untuk mencegah kanser

sebagai sumber antioksidan, teh hijau menbantu kita untuk mencegah risiko mendapat kanser. juga di percayai untuk mencegah penyebaran dan pertumbuhan sel kanser di dalam darah. bagi mencegah penyakit kanser yang bermacam-macam, jom kita amalkan minum teh hijau!

teh hijau untuk mengurangkan sembab bawah mata dan mata letih

masalah sembab bawah mata atau 'eye bag' atau mata panda (macam poo si hero kungfu) bagi wanita yang berjaga malam seperti pelajar, ibu kepada bayi kecil dan wanita berkerjaya adalah sesuatu yang tidak asing lagi. ramai yang mencuba pelbagai krim-krim dan produk kecantikan untuk mengatasi masalah ini. jom atasinya dengan cara murah dan mudah dengan mencari skrub muka yang berasaskan greentea yang tidak berbuih dan lagi berkesan jika dicampurkan daun pudina.

teh hijau untuk awet muda

pengambilan teh hijau yang konsisten juga membantu kita untuk mendapatkan kulit yang bersih dah sekaligus kekal tampil awet muda.

teh hijau untuk mengecutkan jerawat

teh hijau juga boleh di gunakan sebagai spa untuk muka dan membantu mengecutkan jerawat.

Follow FB Page : CANTIK VIRAL
Follow FB : Syuhada Zalizan
INSTAGRAM : greenteamintfacescrub.hq
Wassap : 0148359116

You Might Also Like

0 ulasan